X
Bel ons nu op +31 342 221 144

Montage

Onze professionele montagepartner

Wij bundelen onze krachten!

Bij Staalo maken wij dagelijks de allermooiste stalen oplossingen. En dat blijven wij graag nog heel lang doen! Maar je kunt alleen de beste zijn en blijven als je doet waar je écht goed in bent. Daarom bundelen wij – voor wie dit uit handen wil geven – onze krachten voor het inmeten en monteren tegenwoordig met Montageservice Kooijman.

Het team van Montageservice Kooijman is al ruim 5 jaar bij Staalo betrokken en heeft veel ervaring met het secuur inmeten en monteren van de stalen deuren. Daarnaast is het ook mogelijk om het maken van de sparing ook door hen te laten uitvoeren. Dat is waarom wij zo graag samenwerken met deze experts! 

Goed om te weten
Plaats je bestelling en geef aan dat je het inmeten en monteren aan Montageservice Kooijman wilt overlaten. Onze montagepartner neemt automatisch contact met je op om een afspraak in te plannen. Geen extra werk dus! Wil je weten wat de kosten zijn? Deze lees je hieronder.

Montageprijzen

Inclusief 21% btw, inclusief transport in NL

Montage taatsdeur in NL € 410,00 per dagmaat
Montage paumelle deur in NL € 425,00 per dagmaat
Montage Schuifdeur in NL € 489,00 per dagmaat
Montage vast paneel (op zichzelf staand) in NL € 367,50 per dagmaat
Montage opvolgend paneel in NL€ 165,00 per extra deur/paneel
Voorbeeld : 1x Dubbele scharnierdeur + 1x Enkele taatsdeur met 2x vast paneel1e dagmaat scharnierdeur €425,00 + 4x €165,00 (opvolgende panelen) = €1085,00