X
Bel ons nu op +31 342 221 144

Taatsdeuren van Staalo

https://staalo.nl/nieuws/

Taatsdeuren van Staalo

De stalen taatsdeuren van Staalo worden op maat gemaakt en zijn ontwikkeld met de gedachte dat de stalen taatsdeuren helemaal naar eigen smaak en wens kunnen worden samengesteld. Er kan dan ook gekozen worden uit verschillende RAL en Anodic kleuren. Daarnaast hebben we bij Staalo een ruim assortiment handgrepen. De keuze qua type glas is ook enorm: helder glas, melkglas, grijs getint glas, brons glas en deep black glas. Ga naar de stalen deuren configurator en ontwerp jouw droomdeur.

Alles is mogelijk!

Bij Staalo zijn er taatsdeuren in allerlei verschillende designs en toepassingen. We leggen je graag uit wat de voor- en nadelen van taatsdeuren zijn. De taatsdeuren van Staalo worden altijd op maat gemaakt. Het inmeten en plaatsen kan je zelf doen of door onze montagepartner laten verzorgen. Zij komen dan vooraf inmeten om te zorgen dat de deur(en) precies passen. Heb je liever een stalen deur met kozijn, dan zijn de stalen scharnierdeuren van Staalo ook zeer geschikt. Toch liever een deur die nagenoeg geen ruimte in beslag neemt bij het openen? Neem dan een kijkje bij onze schuifdeuren van Staalo.

Informatie over de taatsdeuren van Staalo

Een taatsdeur is een deur die beide kanten opdraait, waarbij de scharnierpunten zich aan de boven- en onderkant van de deur bevinden, op 72mm vanaf de muur. Wij gebruiken geen ouderwetse vloerpotten. Wij gebruiken het nieuwe systeem. Hierbij zit het taatscharnier geïntegreerd in de deur, hierdoor is een minimale montage op jouw vloer voldoende. Onze taatsdeuren zijn in allerlei maten te bestellen.

Een softclose systeem voor taatsdeuren is een mechanisme dat is ontworpen om de beweging van een taatsdeur te vertragen en de deur op een gecontroleerde manier te laten sluiten. Dit systeem zorgt ervoor dat de deur zachtjes en geruisloos sluit, in tegenstelling tot een gewone deur die kan dichtslaat. Naast dat een softclose systeem het dichtslaan van deuren voorkomt, draagt deze ook bij aan een rustigere omgeving in huis of op kantoor. Het softclose systeem wordt geïntegreerd in het ontwerp van de taatsdeur en is onzichtbaar wanneer deze geïnstalleerd is.

Hold-open en softclose systeem

Een hold-open systeem voor taatsdeuren is een mechanisme dat ervoor zorgt dat de taatsdeur in een bepaalde positie blijft staan zonder te bewegen of te sluiten. Dit kan handig zijn in situaties waarin de deur open moet blijven staan. Bijvoorbeeld om lucht door te laten of om toegang te bieden tot een andere kamer of ruimte.

Stel hier je eigen deur samen

Zelf samenstellen met onze configurator

Bij Staalo proberen we het jou zo makkelijk mogelijk te maken. Hoe fijn is het dat je zelf vanaf de bank kan kijken welke stalen deur je mooi vindt en hoe jouw droomdeur er uit komt te zien?! Daarom hebben we een mooie configurator ontwikkeld waarin je jouw eigen ontwerp samenstelt.

Door in de configurator simpel van boven naar beneden alle stappen te doorlopen, ontwerp je een complete stalen deur die voldoet aan jouw wensen.

Stalen taatsdeurenstalen scharnierdeurenstalen schuifdeuren of stalen vensters, alle vormen, maten én kleuren zijn mogelijk!

Stel hier je droomdeur samen

Ik wil graag persoonlijk advies

Bij Staalo begrijpen we dat het waardevol is om persoonlijk contact te hebben met onze adviseurs gedurende het keuzeproces. Tijdens een afspraak in onze showroom nemen onze adviseurs alle tijd om de mogelijkheden door te spreken onder het genot van een kop koffie.

Je bent dan ook van harte welkom in de grootste showroom van Nederland om te kijken naar alle mogelijkheden.

Wij zitten klaar om een afspraak met je te maken. Je kunt ons bereiken op: +31 342 221 144 of mailen naar [email protected]

Ik wil graag een advies gesprek inplannen

Hoe wordt een stalen deur of venster van Staalo gemaakt?

Stalen deuren en vensters van Staalo kunnen natuurlijk op verschillende manieren worden gefabriceerd en gemonteerd. We werken met een uniek eigen gepatenteerd systeem voor onze profielen, dit is waar uniek design om draait. De productie van de deur volgt altijd hetzelfde proces; van stalen buis tot mooie gecoate design deur of een venster in de vorm die je graag wil.

Profielen worden gemaakt op CNC-machines voor een snelle en accurate productie. Als het stalen frame in zijn geheel in de gekozen vorm is gelast, de scharnieren of rails zijn toegevoegd en de basis afgerond is, wordt dit gepoedercoat en krijgt het de gekozen kleur. Nu zetten we in de laatste stap het gekozen glas in de deuren, kitten we het glas af en verpakken we de taatsdeur voor transport. Jouw nieuwe taatsdeur of venster van Staalo klaar nu klaar om gemonteerd te worden.

Zien hoe wij onze deuren en vensters maken? Wij bieden een fabrieksrondleiding aan als je onze showroom in Barneveld bezoekt. Kom gerust eens langs in Barneveld.

Plan een bezoek aan onze werkplaats

De meest gestelde vragen over taatsdeuren

Wat is een taatsdeur?

Een stalen taatsdeur is een specifiek type deur welke je waarschijnlijk al eens voorbij hebt zien komen. Deze deuren hebben een draaipunt in zowel de vloer als het plafond, wat zorgt voor een strakke uitstraling. Dankzij deze constructie hebben stalen taatsdeuren geen kozijnen en sluiten ze perfect aan op strak afgewerkte wanden. Daarnaast kunnen taatsdeuren in beide richtingen geopend worden. En zijn hierdoor steeds populairder in moderne interieurs!

Staalo is gespecialiseerd in op maat gemaakte stalen taatsdeuren. Ben je geïnteresseerd in een taatsdeur, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

Zijn taatsdeuren geschikt voor grote openingen?

Bij Staalo kunnen wij onze taatsdeuren maken tot 105 cm breed. Heb je een bredere deur nodig? Dan helpen wij je bij Thuis in Staal graag verder met jouw unieke stalen designs.

Hoe en waarvan worden de deuren gemaakt?

Alle stalen deuren van Staalo zijn écht van staal gemaakt! De deur wordt opgebouwd met een stalen kokerprofiel met een standaard aanzicht van 40mm. Wanneer het koker profiel aan elkaar is gelast worden de lasnaden nauwkeurig weggeslepen zodat je een super strakke afwerking krijgt.

Kunnen jullie ook deuren maken, zoals ik zelf (of mijn architect) heb ontworpen?

Ja, natuurlijk kan dit! Wij voeren binnen Staalo twee lijnen. Binnen onze design Line hebben wij kaders gesteld aan de mogelijkheden. Dit zorgt er wel voor dat we de scherpste prijs van Nederland kunnen hanteren voor echte stalen deuren. Deze deuren kun je dan ook configureren in onze maatwerk configurator.

Wil je een deur die echt volledig speciaal voor jou wordt gemaakt? Een uniek exemplaar? (Costom made)? Neem dan een kijkje bij ons andere merk Thuis in Staal.

Komen jullie mijn situatie inmeten?

Met een beetje ‘klusinzicht’ wijst alles zich vanzelf. Je kunt dan ook prima de situatie zelf inmeten, met behulp van praktische tips en een handleiding. Je kunt tegen een meerprijs ook onze montagepartner inschakelen voor het inmeten en plaatsen van de stalen deur(en).