X
Bel ons nu op +31 342 221 144

Scharnierdeuren van Staalo

Scharnierdeuren van Staalo

De scharnierdeuren worden op maat gemaakt en zijn ontwikkeld met de gedachte dat de stalen scharnierdeurdeur helemaal naar eigen smaak en wens kan worden samengesteld. Er kan dan ook gekozen worden uit verschillende RAL en Anodic kleuren. De keuze qua type glas is enorm: helder glas, melkglas, grijs getint glas, brons glas en deep black glas. 

Alles in mogelijk!

Bij Staalo zijn er stalen scharnierdeuren in allerlei verschillende designs en toepassingen. We leggen je graag uit wat de voor- en nadelen van scharnierdeuren zijn. Binnen Staalo is geen vraag te gek. De scharnierdeuren zijn voorzien van een stalen kozijn. Heb je niet de ruimte voor openslaande deuren, dan kun je altijd kijken bij onze stalen schuifdeuren. Heb je liever een stalen deur zonder kozijn en een deur die naar 2 kanten open gaat? Dan zijn de stalen taatsdeuren van Staalo ook zeer geschikt.

Een scharnierdeur gemaakt door Staalo

Een scharnierdeur is een type deur dat gemaakt is van staal en draait op scharnieren (ook wel paumelles genoemd) en zijn voorzien van een stalen kozijn. De scharnierdeuren kun je in een enkele en dubbele uitvoering kopen, met of zonder zijlichten! Dit hangt sterk samen met de maat van de wand waar de deuren in moeten komen.

Over het algemeen biedt een stalen scharnierdeur een combinatie van duurzaamheid, veiligheid en esthetiek, waardoor deze deur een populaire keuze is in verschillende soorten woningen en gebouwen.

Stel hier uw eigen scharnierdeur samen

Zelf samenstellen met onze configurator

Bij Staalo proberen we het jou zo makkelijk mogelijk te maken. Hoe fijn is het dat je zelf vanaf de bank kan kijken welke stalen deur je mooi vindt en hoe jouw droomdeur er uit komt te zien?! Daarom hebben we een mooie configurator ontwikkeld waarin je jouw eigen ontwerp samenstelt.

Door in de configurator simpel van boven naar beneden alle stappen te doorlopen, ontwerp je een complete stalen deur die voldoet aan jouw wensen.

Stalen taatsdeurenstalen scharnierdeurenstalen schuifdeuren of vaste stalen vensters, alle vormen, maten én kleuren zijn mogelijk!

Stel hier je droomdeur samen

Ik wil graag persoonlijk advies

Natuurlijk snappen wij bij Staalo dat het ook heel fijn kan zijn om persoonlijk contact te hebben met onze adviseurs of gedurende een afspraak in onze showroom samen met een adviseur alle mogelijkheden door te spreken onder het genot van een kop koffie.

Je bent dan ook van harte welkom in de grootste showroom van Nederland om te kijken naar alle mogelijkheden.

Wij zitten klaar om een afspraak met je te maken. Je kunt ons bereiken op: +31 342 221 144 of mailen naar [email protected]

Ik wil graag een adviesgesprek inplannen

De meest gestelde vragen over scharnierdeuren van Staalo

Wat zijn stalen scharnierdeuren?

Stalen scharnierdeuren zijn stevige en stijlvolle deuren gemaakt van staal. Ze bieden veiligheid, duurzaamheid en een moderne uitstraling. Met hun scharniersysteem zijn ze gemakkelijk te openen en sluiten. Ideaal voor huizen, kantoren en meer!

Wat zijn de voordelen van stalen scharnierdeuren?

Stalen scharnierdeuren bieden verschillende voordelen. Waaronder:

  1. Stevigheid en duurzaamheid: staal is een robuust materiaal dat lang meegaat en bestand is tegen slijtage, deuken en corrosie.
  2. Geluidsisolatie: door hun solide constructie bieden stalen deuren een goede geluidsisolatie, waardoor ze geluid van buitenaf kunnen verminderen.
  3. Stijlvol ontwerp: stalen scharnierdeuren hebben een moderne en industriële uitstraling die goed past bij verschillende interieurstijlen.

Hoe en waarvan worden de deuren gemaakt?

De Staalo deuren worden gemaakt van echt staal met kwaliteit S235JRH volgens de NEN-EN-10210-2-2019 Artikel 4 normering. Hiervan bedraagt het aanzicht 40mm. Tussen het buitenkader van de deur plaatsen wij vervolgens glaslijsten met een aanzicht van 15mm. De methode die wij gebruiken, zorgt ervoor dat de deur aan twee zijden een gelijk aanzicht heeft van 35mm.

Vervolgens zal dit staal worden voorzien van een gepoedercoate laklaag met een structuur korrel. Mocht je in de toekomst de deur beschadigen, dan zijn deze beschadigingen minder goed zichtbaar. Ook bevuilingen (bijvoorbeeld vettige vingers) zullen hierdoor minder opvallen.

Tot slot plaatsen wij tussen de glaslijsten veiligheidsglas 33.1. Mocht er wat gebeuren, dan zal je door het glas geen snijverwonding op lopen!

Kunnen jullie ook deuren maken, zoals ik zelf (of mijn architect) heb ontworpen?

Ja, natuurlijk kan dit! Wij voeren binnen Staalo twee lijnen. Binnen onze design Line hebben wij kaders gesteld aan de mogelijkheden. Dit zorgt er wel voor dat we de scherpste prijs van Nederland kunnen hanteren voor echte stalen deuren. Deze deuren kun je dan ook configureren in onze maatwerk configurator.

Wil je een deur die echt volledig speciaal voor jou wordt gemaakt? Een uniek exemplaar? Dan helpen wij je bij Thuis in Staal graag verder met jouw unieke stalen designs