X
Bel ons nu op +31 342 221 144

Stalen vensters van Staalo

Vensters van Staalo

De stalen vensters van Staalo zijn ontwikkeld met de gedachte dat de vensters naar eigen smaak en wensen kunnen worden samengesteld. Ze worden dan ook helemaal op maat gemaakt voor jou. Er kan gekozen worden uit verschillende Anodic en RAL kleuren. Ook hebben we een ruim assortiment handgrepen. De keuze qua type glas is ook enorm: helder glas, melkglas, grijs getint glas, brons glas en deep black glas. Ga naar de stalen deuren configurator en ontwerp het venster wat het beste bij jouw interieur past.

Alles is mogelijk!

Bij Staalo zijn er stalen vensters in allerlei verschillende designs. We leggen je graag uit wat de voor- en nadelen van stalen vensters zijn. De stalen vensters worden altijd op maat gemaakt. Het inmeten en de montage kan je – als je een beetje handig bent – zelf oppakken of tegen meerprijs uitbesteden aan onze montagepartner.

Heb je liever een stalen deur met kozijn? Dan zijn de stalen scharnierdeuren van Staalo ook zeer geschikt.

Waar is een stalen venster geschikt voor?

Vaste stalen vensters zijn perfect te combineren met de taatsdeuren, scharnierdeuren en met schuifdeuren die we bij Staalo maken. Door een stalen venster te plaatsen kan je eenvoudig een royale entree maken. De stalen vensters kunnen ook heel goed gebruikt worden om twee ruimtes in huis of op kantoor van elkaar te scheiden, om zo extra werkruimte of stilteruimtes te creëren. Wil je de ruimte toch niet helemaal afsluiten? Dan zijn de vensters ook te gebruiken als room divider op allerlei verschillende manieren.

Een vast stalen venster met glas biedt heel veel mogelijkheden en zijn door hun stevigheid makkelijk te plaatsen en te verwerken als wanden. Ook zijn de vensters mooi te combineren met onze stalen deuren.

Stel hier je eigen venster samen

Zelf samenstellen met onze configurator

Bij Staalo proberen we het jou zo makkelijk mogelijk te maken. Hoe fijn is het dat je zelf vanaf de stoel kan kijken welke stalen venster je mooi vindt en hoe jouw droomvenster er uit komt te zien?! Daarom hebben we een mooie configurator ontwikkeld waarin je jouw eigen ontwerp kan samenstellen.

Door in de configurator simpel van boven naar beneden alle stappen te doorlopen, ontwerp je een complete stalen venster die voldoet aan jouw wensen.

Stalen taatsdeurenstalen scharnierdeurenstalen schuifdeuren of vast stalen vensters, alle vormen, maten en kleuren zijn mogelijk!

Stel hier je droomvenster samen

Ik wil graag persoonlijk advies

Bij Staalo snappen we dat het ook heel fijn is om persoonlijk contact te hebben met onze adviseurs of tijdens een afspraak in onze showroom samen met een adviseur alle mogelijkheden door te spreken onder het genot van een kop koffie.

Je bent dan ook van harte welkom in de grootste showroom van Nederland om te kijken naar alle mogelijkheden.

Wij zitten klaar om een afspraak met je te maken. Je kunt ons bereiken op: +31 342 221 144 of mailen naar [email protected]

Ik wil graag een adviesgesprek inplannen

Hoe wordt een stalen deur of venster van Staalo gemaakt?

Stalen deuren en vensters van Staalo kunnen natuurlijk op verschillende manieren worden gefabriceerd en gemonteerd. Staalo werkt met een uniek eigen gepatenteerd systeem voor onze profielen. Dit is waar uniek design om draait! De productie van de deur volgt altijd hetzelfde proces; van stalen buis tot mooie gecoate design deur of een venster in de vorm die je graag wil.

Profielen worden gemaakt op CNC-machines voor een snelle en hele accurate productie. Als het stalen frame in zijn geheel in de gekozen vorm is gelast, de scharnieren of rails zijn toegevoegd en de basis afgerond is, wordt dit gepoedercoat en krijgt het de gekozen kleur. Nu zetten we in de laatste stap het gekozen glas in de deuren, kitten we het glas af en verpakken we de taatsdeur voor transport. Jouw nieuwe taatsdeur of venster van Staalo is nu klaar om gemonteerd te worden.

Zien hoe wij onze deuren en vensters maken? Wij bieden een fabrieksrondleiding aan als je onze showroom in Barneveld bezoekt. Kom gerust eens langs in Barneveld.

Plan een bezoek aan onze werkplaats