X
Bel ons nu op +31 342 221 144

Schuifdeuren van Staalo

Schuifdeuren van Staalo

De Design Line schuifdeuren van Staalo worden op maat gemaakt en zijn ontwikkeld met de gedachte dat de stalen schuifdeuren helemaal naar eigen smaak en wens kunnen worden samengesteld. Er kan dan ook gekozen worden uit verschillende RAL en Anodic kleuren. Ook hebben we bij Staalo een ruim assortiment handgrepen. De keuze qua type glas is enorm: helder glas, melkglas, grijs getint glas, brons glas en deep black glas. Ga naar de stalen deuren configurator en ontwerp jouw droomdeur.

Alles is mogelijk!

Bij Staalo zijn er schuifdeuren in allerlei verschillende designs en voor verschillende toepassingen. We leggen je graag uit wat de voor- en nadelen van scharnierdeuren zijn. De scharnierdeuren van Staalo worden altijd op maat gemaakt. Je kunt – als je een beetje handig bent – het inmeten en monteren zelf doen of dit uit handen geven aan onze montagepartner. Heb je liever een stalen deur zonder kozijn, dan zijn de stalen taatsdeuren van Staalo ook zeer geschikt.

Wat zijn schuifdeuren

Onze schuifdeuren zijn er in allerlei verschillende designs en toepassingen. We leggen je graag uit wat de voor- en nadelen van schuifdeuren zijn. Een stalen schuifdeur is een type deur dat gemaakt is van staal en die schuift via een rails. En passen heel goed in smalle ruimtes waar je niet de ruimte hebt om deuren open te slaan. Schuifdeuren kunnen als enkelvoudige en als dubbele schuifdeur uitgevoerd worden, afhankelijk van de gewenste breedte van de doorgang.

Onze deuren worden vaak gebruikt in zowel woningen als zakelijke gebouwen vanwege hun duurzaamheid, veiligheid en mooie moderne uitstraling.

Heb je liever een stalen deur zonder kozijn, dan zijn de stalen taatsdeuren van Staalo ook zeer geschikt.

Stel hier jouw eigen schuifdeur samen

Zelf samenstellen met onze configurator

Bij Staalo proberen we het jou zo makkelijk mogelijk te maken. Hoe fijn is het dat je zelf vanaf de bank kan kijken welke stalen deur je mooi vindt en hoe jouw droomdeur er uit komt te zien?! Daarom hebben we een mooie configurator ontwikkeld waarin je jouw eigen ontwerp kan samenstellen.

Door in de configurator simpel van boven naar beneden alle stappen te doorlopen, ontwerp je een complete stalen deur die voldoet aan jouw wensen.

Stalen taatsdeurenstalen scharnierdeurenstalen schuifdeuren of vast stalen vensters, alle vormen, maten en kleuren zijn mogelijk!

Stel hier je droomdeur samen

Ik wil graag persoonlijk advies

Natuurlijk snappen wij bij Staalo dat het fijn is om persoonlijk contact te hebben met onze adviseurs of om tijdens een afspraak in onze showroom samen met een adviseur alle mogelijkheden door te nemen onder het genot van een kop koffie.

Je bent dan ook van harte welkom in de grootste showroom van Nederland om te kijken naar alle mogelijkheden.

Wij zitten klaar om een afspraak met je te maken. Je kunt ons bereiken op: +31 342 221 144 of mailen naar [email protected]

Ik wil graag een advies gesprek inplannen

Hoe wordt een stalen deur of venster van Staalo gemaakt?

Stalen deuren en vensters van Staalo kunnen natuurlijk op verschillende manieren worden gefabriceerd en gemonteerd. Staalo werkt met een uniek eigen gepatenteerd systeem voor onze profielen, dit is waar uniek design om draait. De productie van de deur volgt altijd hetzelfde proces; van stalen buis tot mooie gecoate design deur of een venster in de vorm die je graag wil.

Profielen worden gemaakt op CNC-machines voor een snelle en hele accurate productie. Als het stalen frame in zijn geheel in de gekozen vorm is gelast, de scharnieren of rails zijn toegevoegd en de basis afgerond is, wordt dit gepoedercoat en krijgt het de gekozen kleur. Nu zetten we in de laatste stap het gekozen glas in de deuren, kitten we het glas af en verpakken we de taatsdeur voor transport. Jouw nieuwe taatsdeur of venster van Staalo staat nu klaar om gemonteerd te worden.

Zien hoe wij onze deuren en vensters maken? Wij bieden een fabrieksrondleiding aan als je onze showroom in Barneveld bezoekt. Kom gerust eens langs in Barneveld.

Breng een bezoek aan onze werkplaats

Vragen over schuifdeuren

Hoe en waarvan worden de deuren gemaakt?

De Staalo deuren worden gemaakt van echt staal met kwaliteit S235JRH volgens de NEN-EN-10210-2-2019 Artikel 4 normering. Hiervan bedraagt het aanzicht 40mm. Tussen het buitenkader van de deur plaatsen wij vervolgens glaslijsten met een aanzicht van 15mm. De methode die wij gebruiken, zorgt ervoor dat de deur aan twee zijde een gelijk aanzicht heeft van 35mm.

Vervolgens zal dit staal worden voorzien van een gepoedercoate laklaag met een structuur korrel. Mocht je in de toekomst de deur beschadigen, dan zijn deze beschadigingen minder goed zichtbaar. Ook bevuilingen (bijvoorbeeld vettige vingers) zullen hierdoor minder opvallen.

Tot slot plaatsen wij tussen de glaslijsten veiligheidsglas 33.1. Mocht er wat gebeuren, dan zal je door het glas geen snijverwonding op lopen!

Wat zijn de voordelen van stalen schuifdeuren?

Stalen schuifdeuren hebben verschillende voordelen. Stalen schuifdeuren zijn ruimtebesparend, omdat ze geen draaicirkel nodig hebben, wat vooral handig is in kleinere ruimtes. Verder laten ze veel natuurlijk licht binnen en kunnen ze een gevoel van openheid creëren. Bovendien zijn stalen schuifdeuren verkrijgbaar in verschillende stijlen en afwerkingen, zodat ze kunnen worden aangepast aan de specifieke smaak en behoeften van een persoon.

Welke maat moet mijn opening zijn?

Alle stalen deuren worden geheel op maat voor jou gemaakt. Daardoor is alles mogelijk! Bekijk bij handleidingen hoe je thuis zelf de maten opmeet of besteed dit tegen meerprijs uit aan onze montagepartner.

Kunnen jullie ook deuren maken, zoals ik zelf (of mijn architect) heb ontworpen?

Ja, natuurlijk kan dit! Wij voeren binnen Staalo twee lijnen. Binnen onze design Line hebben wij kaders gesteld aan de mogelijkheden. Dit zorgt er wel voor dat we de scherpste prijs van Nederland kunnen hanteren voor echte stalen deuren. Deze deuren kun je dan ook configureren in onze maatwerk configurator.

Wil je een deur die echt volledig speciaal voor jou wordt gemaakt? Bekijk dan de mogelijkheden van ons moederbedrijf Thuis in Staal.